کلمپه خرمایی کرمان یک کلوچه ترد و خوشمزه است و تنها در استان کرمان تهیه می شود ، پخت این شیرینی در زمان های دور با تنور و به روش سنتی بوده است.
کلمپه کرمان جز کلوچه های پر طرفدار است که هیچ گاه تکراری نمی شود و کم کم با آغاز فصل پاییزیک خوراکی سالم جهت دانش آموزان می باشد. این محصول خوشبختانه بسته بندی های مختلف با وزن های متفاوت در بازار به صورت مستقیم تولید و عرضه می گردد.
طرز تهیه کلمپه خرمایی کرمان
طرز تهیه کلمپه خرمایی کرمان در ابتدا تهیه سالم ترین مواد اولیه می باشد که شامل آرد برنج ، روغن یا کره ، ماست ، تخم مرغ، بکینگ پودر و گردو و خرما و پودر هل و پودر دارچین است. برای پخت کلمپه و هر نوع شیرینی اول آرد را الک می کنند تا ناخالصی های آن جدا شود و هسته خرما را خارج نموده و همراه با گردو آسیاب می کنند و پودر هل و پودر دارچین نیز اضافه می شود تا مواد میانی کلمپه حاضر شود و بعد آرد برنج و روغن و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهند. بکینگ پودر را اضافه کرده و به خمیر آماده شده چند ساعت استراحت داده می شود سپس آرد پاشی روی سطح صاف انجام می گیرد و به اندازه یه توپ تنیس از خمیر برداشته و پهن کرده و داخل آن را از مواد میانی پر می کنند بعد مابقی خمیر را روی آن پخش می کنند. تا شکلی گرد به خود بگیرد و با استفاده از مهر های شکل دار آن را تزیین می کنند و کنجد یا پودر پسته و یا خرفه روی آن می ریزند و سپس با فاصله در سینی مخصوص فر گذاشته می شود تا پخته شوند. بعد از خنک شدن و بررسی مزه و طعم وارد مرحله بسته بندی خواهند شد که در تمامی مراحل در کارگاه رعایت صول بهداشتی نیز مورد نظر نیز هست. در کارگاه ها همه مراحل با استفاده از دستگاه انجام می شود و تمام نکات بهداشتی و استاندارد نیز مد نظر گرفته می شود.
فروش فوق العاده کلمپه خرمایی کرمان
فروش کلمپه کرمانی در سراسر کشور در مغازه ها و فروشگاه های بزرگ نیز صورت می گیرد و البته دراستان کرمان به عنوان یک سوغاتی همه پسند نیز موجود می باشدو خرید و فروش نیز به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از تولیده کننده نیز امکان پذیر است. کلمپه اصل در کرمان یه میان وعده مقوی برای استفاده ی خانواده ها درلیست خرید می باشد. امیدواریم فرصتی برای همه عزیزان باشد تا از نزدیک با تمام مراحل و نحوه ی پخت و آماده شدن این کلوچه قرار بگیرند.
بدون دیدگاه