کلمپه اصیل کرمانی

پخت کلمپه گردویی با روش های سنتی مزایایی برای سلامتی دارد اما در عین حال نرخ فروش هر کیلو از آن به مراتب بیشتر از دیگر نمونه ها است. دلیل این امر را در چه عواملی می دانید؟
کلمپه نوع شیرینی محلی متعلق به استان کرمان است که به دو شیوه سنتی و صنعتی تهیه و تولید می شود.
در روش سنتی به علت استفاده از مواد اولیه تازه و گیاهی مانند کره حیوانی، گردو تازه، هل و دارچین تازه، تقویت عضلات و افزایش بهره وری هوشی را به همراه خواهد داشت.
البته توجه کنید که به علت بالا بودن قیمت این مواد اولیه نسبت به مواد صنعتی و طعم دهنده های خوراکی، قیمت و نرخ فروش کلمپه سنتی به مراتب گران تر است.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *