کلمپه صنعتی کنجدی در چه مراکز و استان هایی تولید و به بازار عرضه می شود؟ آیا علاوه بر کنجد از دیگر مواد مغذی نیز در ترکیبات این نوع شیرینی استفاده می شود؟
هر ساله هزاران کیلو از انواع شیرینی کلمپه به روش صنعتی و سنتی تولید می شود که در این میان سهم نمونه های صنعتی به مراتب بیشتر است.
افزایش در روند تولید روزانه، طراحی های زیبا، بسته بندی های شکیل و استفاده از انواع دانه های خوراکی مانند گردو، بادام و کنجد در روش تولید صنعتی باعث افزایش عرضه و حتی صادرات کلمپه به برخی کشورهای همسایه شده است.
شیرینی کلمپه کنجدی و گردویی در برخی از استان های کشور و به ویژه کرمان تولید و در بسیاری از شیرینی فروشی های سراسر کشور به فروش می رسند.
بدون دیدگاه