در تولید کلمپه شکلات و برخی مواد طبیعی مانند خرما جایگزین شکر می شوند، به نظر شما دلیل این امر چیست؟ آیا نمونه های شکلاتی به صورت بسته بندی نیز در مرکز پخش این شیرینی به فروش می رسد؟
جایگزین کردن شکلات و خرما بجای شکر و مواد شیرین کننده صنعتی یکی از دلایل افزایش روز افزون مصرف شیرینی کلمپه به جای کیک ها صنعتی است.
از این رو حتی افرادی که مشکلات دیابت نیز دارند می توانند انواع کلمپه شکلاتی و خرمایی را به صورت روزانه و در وعده صبحانه یا عصرانه مصرف کنند.
خوشبختانه امروزه انواع کلمپه شکلاتی، خرمایی، گردویی و … به صورت بسته بندی و در وزن ها و قیمت های متفاوت در مرکز و فروشگاه های پخش این شیرینی عرضه می شوند.
بدون دیدگاه