آیا در تولید کلمپه شکری لقمه ای از مواد اولیه شیرین دیگری نیز استفاده می شود؟ بهترین مرکز فروش عمده این نوع کلمپه در کدام استان است؟
از شکر تنها برای تزئین انواع کلمپه لقمه ای یا دیگر ارقام استفاده می شود که نام تجاری آنها کلمپه شکری است.
بنابراین می توان گفت که میزان شکر مصرفی این نوع کلمپه بسیار اندک است و تاثیری در افزایش وزن یا دیابت نخواهد داشت و این چنین افراد نیز می توانند نوع مرغوب آن را مصرف کنند.
برای تهیه کلمپه شکری با قالب های لقمه ای و دایره ای ساده می توانید به مراکز فروش شهرهای تولیدی مانند کرمان مراجعه کنید.

کلمپه زنجبیلی
بدون دیدگاه