کلمپه اصل کرمان با چه مواد اولیه ای تولید می شود؟ آیا عمده فروشی توزیع و پخش این شیرینی در مناطق مختلف کشور وجود دارد یا خیر؟
روغن محلی یا همان کره، خرمای کرمان، آرد گندم و طعم دهنده هایی مانند دارچین و هل مواد اصلی و اساسی تشکیل دهنده کلمپه اصل کرمان به شمار می روند.
البته امروزه برخی دیگر طعم های کلمپه نیز تولید می شود که می توان به کلمپه انجیری و آرد برنجی اشاره نمود.
قابل ذکر است که تمامی این محصول نه تنها در کرمان که برخی دیگر استان های کشور و کلان شهرها از طریق مراکز عمده فروشی در اختیار خریداران عمده قرار می گیرد.
بدون دیدگاه