کلمپه نخودی شیرینی محلی در استان کرمان است که امروزه از طریق سایت و مراکز آنلاین نیز به فروش می رسد.
برای تولید و پخت کلمپه نخودی بجای آرد گندم یا آرد برنج از آرد نخودچی استفاده می کنند.
ترد و نرم بودن و حالتی اسفنجی و تازه از ویژگی و مزیت های این نوع کلمپه محلی مخصوص استان کرمان است. اگر قصد خرید عمده یا سفارش جهت صادرات این شیرینی چهار فصل کرمان را دارید سایت های فروش و مراکز آنلاین گزینه ای مناسب و سودده خواهند بود.
![کلمپه نخودی](https://kermankolompe.ir/wp-content/uploads/2018/05/download.jpg)
کلمپه نخودی
بدون دیدگاه