کلمپه نخودی

کلمپه نخودی


کلمپه نخودی شیرینی محلی در استان کرمان است که امروزه از طریق سایت و مراکز آنلاین نیز به فروش می رسد.
برای تولید و پخت کلمپه نخودی بجای آرد گندم یا آرد برنج از آرد نخودچی استفاده می کنند.
ترد و نرم بودن و حالتی اسفنجی و تازه از ویژگی و مزیت های این نوع کلمپه محلی مخصوص استان کرمان است. اگر قصد خرید عمده یا سفارش جهت صادرات این شیرینی چهار فصل کرمان را دارید سایت های فروش و مراکز آنلاین گزینه ای مناسب و سودده خواهند بود.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *