تولیدی کلمپه انجیری هم اکنون در خیلی از کارگاها و کارخانه ها در حال تولید هست.در یزد و کرمان نوعی کلمپه انجیری تولید می شود که طعمی بی نظیر و درجه یک دارد. این نوع کلمپه تولیدی تنها به صورت بسته بندی و قالب زده روانه بازارهای مختلف می شود.
کلمپه انجیری چگونه کلمپه ای هست؟
در حال حاضر کلمپه انجیری در استان کرمان و یزد تولید می شود این کلمپه در واقع یکی از پر فروش ترین انواع کلمپه می باشد.
در این کلمپه بجای خرما، انجیر تازه و له شده را به کار می برند. البته علاوه بر انجیر طعم دهنده های گیاهی مانند هل، دارچین، زعفران و گلاب نیز در ترکیب کلمپه انجیری به کار می برند و در نهایت با پودر پسته و نارگیل آن را تزئین می کنند.
تولید و شرکت های بسیاری در استان یزد و کرمان این نوع کلمپه را تولید و به صورت بسته بندی و با قالب های فانتزی به فروش می رسانند.
انواع کلمپه انجیری
- کلمپه انجیری گرد ساده
- کلمپه انجیری پسته ای
- کلمپه انجیری گردویی
- کلمپه انجیری شکلاتی
- کلمپه انجیری کنجدی
- کلمپه انجیری دارچینی
- کلمپه انجیری زنجبیلی
- کلمپه انجیری لقمه ای
- و…
همانطور که می دانید مغزی کلمپه انجیری از انجیر له شده با ادویه جات معطر همچون هل، قلم فور، دارچین و…می باشد. لازم به ذکر است از گردو، کنجد و پسته برای تزئین این کلمپه استفاده می شود. همچنین از ادویه جات معطر علاوه بر این که در داخل مغزی کلمپه استفاده می شود در بعضی از انواع این کلمپه در روی کلمپه نیز استفاده می شود که در آن صورت به همان نوع موادی که در روی کلمپه استفاده شده، کلمپه نامگذاری می شود. به طور مثال اگر از پودر دارچین بر روی کلمپه استفاده شده باشد به آن کلمپه انجیری دارچینی گفته می شود با توجه به این که در داخل مغزی نیز از دارچین استفاده شده است.
بدون دیدگاه