تولیدی کلمپه زعفرانی محلی

کلمپه زعفرانی محصولی محلی و سنتی در استان کرمان است که برخی شرکت های تولیدی نیز آن را به صورت صنعتی تولید و به فروش می رسانند.
زعفران جزء مواد اصلی کلمپه برای بخش کلوچه ای آن است که رنگ و طعم بی نظیری به آن می بخشد.
برای مواد وسط کلمپه زعفرانی نیز می توان از خرما، انجیر، گردو و برخی طعم دهنده ها مانند هل استفاده کرد.
در گذشته کلمپه زعفرانی تنها به صورت محلی تولید می شد اما امروزه شرکت های تولیدی نیز این نوع کلمپه را با اهداف صادارتی و عرضه به کشورهای دیگر تولید می نمایند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما