آیا اطلاعاتی در مورد تهیه کلمپه خرمایی کرمان دارید؟ آیا طرز تهیه آن را می دانید؟
روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط می کنیم و زرده تخم مرغ را از سفیده به طور کامل جدا کرده و با همزن خوب هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید اگر خمیر شل شده بود به آن آرد اضافه کنید که به دست نچسبد و بعد از اینکه خمیرتان لطیف شد به مدت 20 دقیقه به آن استراحت بدهید در این فاصله مخلوط خرما که با اویه های معطر (دارچین، قلم فور، هل و غیره ) بعد از آن خمیرتان را با قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید و با یک قاشق غذاخوری مخلوط خرما را لای آن قرار دهید و مجدد یک قالب گرد دیگر از خمیر بزنید و روی آن بگذارید و لبه های خمیر را به هم فشار داده و روی آن مهر بزنید و کمی کنجد یا گردو و یا اینکه پودر پسته که بستگی به سلیقه شما دارد روی آن پاشیده شود و در سینی که چرب شده گذاشته و داخل فر بگذارید که زمان پخت آن 15 الی 20 دقیقه می باشد.
بدون دیدگاه