تهیه کلمپه خرمایی کرمان

آیا اطلاعاتی در مورد تهیه کلمپه خرمایی کرمان دارید؟ آیا طرز تهیه آن را می دانید؟

روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط می کنیم و زرده تخم مرغ را از سفیده به طور کامل جدا کرده و با همزن خوب هم بزنید و به مخلوط اضافه کنید اگر خمیر شل شده بود به آن آرد اضافه کنید که به دست نچسبد و بعد از اینکه خمیرتان لطیف شد به مدت 20 دقیقه به آن استراحت بدهید در این فاصله مخلوط خرما که با اویه های معطر (دارچین، قلم فور، هل و غیره ) بعد از آن خمیرتان را با قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید و با یک قاشق غذاخوری مخلوط خرما را لای آن قرار دهید و مجدد یک قالب گرد دیگر از خمیر بزنید و روی آن بگذارید و لبه های خمیر را به هم فشار داده و روی آن مهر بزنید و کمی کنجد یا گردو و یا اینکه پودر پسته که بستگی به سلیقه شما دارد روی آن پاشیده شود و در سینی که چرب شده گذاشته و داخل فر بگذارید که زمان پخت آن 15 الی 20 دقیقه می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما