در پخت کلمپه سنتی کرمان از انواع داروهای گیاهی و معطر استفاده می شود که همین موضوع باعث رونق بازار فروش آن شده است. در اینجا به برخی انواع کلمپه سنتی اشاره خواهیم نمود.
هل، دارچین، گلاب و رازیانه از جمله مواد معطر و گیاهی هستند که در ارقام مختلف کلمپه کرمان مورد استفاده قرار می گیرد.
عدم افزایش وزن، عدم ابتلا به دیابت و افزایش انرژی از جمله مزیت های مصرف شیرینی سنتی کرمان یعنی کلمپه و جایگزین نمودن آن با کیک های صنعتی است.
طی سالهای اخیر تمامی این مزیت های مصرفی باعث رونق بازار و فروش بالای کلمپه سنتی کرمان در مراکز و استان های مختلف کشور شده است.
بدون دیدگاه