کلمپه زنجبیلی اصل محصولی درمانی برای برخی بیماری های مفصلی است که در بازار فروش شیرینی های محلی با استقبال بی نظیری روبرو شده است.
طعم دهنده های طبیعی نقش مهمی در تولید انواع کلمپه کرمانی را ایفا می کنند. هل، دارچین، زنجبیل و گلاب موادی گیاهی و در عین حال درمانی هستند که در شیرینی کلمپه استفاده می شوند.
مصرف کلمپه زنجبیلی اصل برای کاهش دردهای مفصلی و به ویژه رماتیسم توصیه می شود که در بازار فروش با قیمت و نرخ های متاوتی با توجه به وزن و قیمت روز کلمپه قابل تهیه و خریداری است.
بدون دیدگاه