خواص کلمپه خرمایی

خواص کلمپه خرمایی


کلمپه در خیلی از خانه های کرمانی پخت می شود در این کلمپه ابتدا خمیر را با هل ،دارچین ،گلاب و قلم فور معطر می کنند و بعد مخلوطی از خرما و گردو را که با روغن حیوانی حرارت داده شده داخل آن قرار می دهند و دور آن را با دست مثل قطاب می پیچند و پس از آماده شدن داخل فر مخصوص که از قبل روشن کرده اند قرار می دهند و پس از آماده شدن قابل خوردن می باشد و اگر هر فردی یک بار این شیرینی را تست کرده باشد جزء مشتری های ثابت این شیرینی خواهد شد،جالب است که بدانید قدمت طولانی دارد گفته می شود قدمت پخت آن به دوران هخامنشیان بر می گردد و این شیرینی خوشمزه انحصار استان کرمان می باشد و در پخت آن تبحر خاصی دارند به طوری که به یکی از سوغاتی های اصیل کرمان تبدیل شده است.

این مطلب چه اندازه برایتان مفید بوده است؟

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد رأی: 0

منتظر اولین رای شما هستیم 👋

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *