بی شک بار ها نام این شیرینی خوشمزه را شنیده اید! یکی از شیرین های سنتی و سوغات استان کرمان و یزد قطاب است که در استان یزد در سه نوع قطاب نارگیلی، عسلی و سنتی یزدی تولید می شود و در استان کرمان به صورت گردویی و پسته ای پخته می شود و دارای بافتی نرم است و از هل برای طعم دهی در آن استفاده می شود.
قطاب نارگیلی از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است و دارای پیشینه ای جالب است. به طوری که گفته میشود این شیرینی به اواخر دوران قاجار برمی گردد. پیشنهاد می کنم این شیرینی خوشمزه را از دست ندهید و حداقل برای یکبار هم که شده آن را نوش جان کنید تا مشتری دائمی این شیرین شوید.
شیرینی درجه یک شیرینی است که اصالت و پیشینه آن در تولیدش حفظ شود تا چیزی که میل می کنید نمونه اصلی آن باشد .در این مقاله در مورد ویژگی های یک شیرینی درجه یک و باکیفیت صحبت خواهیم کرد . همراه ما باشید.
قطاب پسته ای درجه یک چه ویژگی هایی دارد
تفاوت قطاب یزدی و قطاب کرمان در مواد تشکیل دهنده مغز آن است ،قطاب معمولا از دو لایه تشکیل میشود لایه خمیری و بیرونی آن و مغزی که درون قطاب است . در قطاب یزدی معمولا مغزی از پودر بادام است در حالی که در قطاب کرمان مغز آن شامل پودر هل ،پودر قند و پسته است که دارای رنگ سبز و زیبایی است.
یک قطاب درجه یک و لذیذ دارای خمیری نرم و در عین حال ترد و خوشرنگ است و موادی که آن را تشکیل می دهد تازه و با کیفیت هستند و شیرینی که به دست شما می رسد باید تازه باشد و طعم مطلوبی داشته باشد.
علاوه بر طعم هایی که ذکر شد فروشگاه هایی هستند که طعم های بی نظیر دیگری همچون نوع شکری را تولید می کنند .
سفارش خرید قطاب نارگیلی
در خرید اینترنتی می توانید مقدار مورد نیاز خود را از هر نوع قطابی که دوست دارید سفارش دهید و چندی بعد در منزل آن را تحویل بگیرید اما مسئله مهم این است که سایتی که از آن خرید میکنید اعتبار داشته باشد. و محصولی که تحویل شما می دهد درجه یک و با کیفیت باشد، سایت های زیادی هستند که که سفارش این محصولات را می پذیرند. ایران این محصول را به کشور های دیگر صادر نیز می کند و صفر تا صد صادرات توسط خود فروشنده ها و تولید کنندگان ایرانی صورت می گیرد. فروشنده ای که در این مقاله به شما معرفی می کنیم از تولید کنندگان برتر شیرینی های کرمانی و قطاب های بی نظیر می باشد .
لینک ورود به مجموعه کرمان کلومپه :
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.